Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

20Μαΐ

Εμπειρία, γνώση και διασκέδαση με την ιστιοπλοική μας εκδρομή απο Καβάλα στη Κωνσταντινούπολη φέτος τον Ιούνη

Καπεταναίοι μας γειά Σας και χαρά Σας

Σας ενημερώνουμε έγκαιρα, για το ετήσιο ταξίδι της σχολής μας στην γειτονική Τουρκία,που θα πραγματοποιηθεί από 23/6 μέχρι 3/7 και για  φέτος το καλοκαίρι.
Κάθε χρόνο κάνουμε και ένα ταξίδι δεκαήμερο σε Κωνσταντινούπολη ή Σμύρνη. Συνδυάζουμε απόκτηση εμπειρίας αλλά και διασκέδαση κατά τη διάρκεια ενός αξέχαστου ταξιδιού 500 μιλίων. Επίσης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και ομίλους συνήθως έχουμε και κάποιο καλό γλέντι αλλά δεν το υποσχόμαστε ακόμη. Η πλεύση δίπλα σε τάνκερ 300 μέτρων είναι μοναδική εμπειρία. Το ταξίδι καλύπτεται καθημερινά από όλο το τύπο της Β. Ελλάδας μέσω e mail με ανταποκρίσεις που στέλνουμε. Επίσης η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Ε.Ι.Ο. το προβάλει στην ιστοσελίδα της ως ταξίδι Ελληνοτουρκικής φιλίας.
Για φέτος προβλέπονταιι στο πρόγραμμά μας,τα παρακάτω:
-23/6 απόγευμα αναχώρηση από Καβάλα για Τσανάκαλε (όλο το βράδυ ταξίδι) 110 μίλια
-24/6 παραμονή στο Τσανάκαλε (αρχαία Δαρδανέλια) και τελωνειακές διατυπώσεις.
-25/6 πρωινή ξενάγηση στη Τροία και απόπλους το απόγευμα για Καλλίπολη (Γκελίμπολου) στο βόρειο άκρο του Ελλήσποντου  18 μίλια.
-26/6 νησί Μαρμαρά  25 μίλια.
-27/6  Είτε Συληβρια από την μεριά της Ευρωπαϊκής Τουρκίας, είτε παλαιά Πέραμος (Καρσί Γιακά) στην Ασιατική μεριά νότια στη χερσόνησο του Κύζικου 30 μίλια.
-28/6 Διάπλους προποντίδας μέχρι Πριγκηπόνησσα  70 μίλια. Παραμονή ολιγόωρη σε Πρίγκηπο, Χάλκη, Αντιγόνη και το βράδυ διανυκτέρευση στη μαρίνα Φενέρ Μπαξέ στη Πόλη.
-29/6 ξενάγηση οδικώς στη Πόλη.
-30/6 είσοδος με τα σκάφη στο Βόσπορο , Κεράτιο κόλπο έως και νέα γέφυρα Βόσπορου και αναχώρηση για επιστροφή με διανυκτέρευση ίσως στο Σάρκοι ή στη Ραιδεστό (Τεκίρνταα) 70 μίλια.
-1/7 τελωνείο Τσανάκαλε
-2/7 ή 3/7  επιστροφή Καβάλα!

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι μία κρουαζιέρα, μια και οι θάλασσές τους δεν αξίζουν, αλλά τα μέρη που θα δείτε είναι πολύ όμορφα, ειδικά από θάλασσα. Επίσης στα μικρά μέρη οι κάτοικοι είναι πολύ φιλόξενοι με τους Έλληνες!!!.
Θα διαθέσουμε 2-3 σκάφη, το κάθε ένα με δικό μου skipper με σύνολο 6 άτομα σε κάθε τρικάμπινο σκάφος και 8 σε τετρακάμπινο συν τον skipper.
Το κόστος κατ άτομο είναι όπως και πέρσι 480 ευρώ και το μόνο που χρειάζεται είναι η αστυνομική σας ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο. Το κόστος είναι κάτω από τη τιμή μιας δεκαήμερης κρουαζιέρας. Γίνονται και ευκολίες….
Δεν περιλαμβάνονται στη τιμή τα πετρέλαια του σκάφους, τα έξοδα τελωνείων και το φαγητό.  Συνήθως γεμίζουμε από σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Επίσης τα τελωνεία δεν υπερβαίνουν τα 20 ευρώ το άτομο αν κάνουμε μόνοι μας τη διαδικασία.
Με το που θα κλείσουν οι συνθέσεις θα κάνουμε και 1-2 συναντήσεις στη Καβάλα για να τα πούμε από κοντά και όσο γίνεται πιο αναλυτικά.!.
Πιστέψτε μας ότι πραγματικά αξίζει…..

Σημείωση:Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε άλλη  σχετική πληροφορία.

Καλή Αντάμωση
Στάθης.

http://www.aegeasyachting.gr/