Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

14Μαρ

Ο μεγαλύτερος,αόρατος εχθρός του σύγχρονου Ελληνα,ο αληθινός του εαυτός…

Αναδημοσιεύω επειδή με άρεσαν,από Το χαμομηλάκι:
A! *Πολεμάω,να ζήσει η αγάπη….…..
@-Πολεμάω,δεν είναι από ανάγκη
πολεμάω,δεν είναι από οργή
πολεμάω,να ζήσει η αγάπη
κι ας χαθώ κι ας χαθείς
αυτή να σωθεί…
          /@/
Πολεμάω,δεν είναι αυταπάτη
πολεμάω,δεν είναι αντοχή
μα αν γλιτώσει,καρδιά μου,η αγάπη
η ΖΩΗ θα έχει σωθεί!!!….
@-Σχόλιο:Παραείναι καλό για να πάει στην «eurovision»….
B!**ΒΡΕΤΑΝΙΑ:Καταδικάστηκε η μητέρα που άφησε την κόρη της να πεθάνει από ασιτία!!!….
Η Κίρα πέθανε το Μάιο του 2008 αφού μεταφέρθηκε αποστεωμένη σε νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ.’Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου,η Κίρα αναγκαζόταν να μένει έξω από το σπίτι στο κρύο η μπροστά σε έναν ανεμιστήρα για μεγάλο διάστημα,ενώ της έριχναν κρύο νερό και την χτυπούσαν με ένα καλάμι μπαμπού!………
Ο δικαστής δήλωσε:»Ακόμα μία τιμωρία που επέβαλαν,βασική για την υπόθεση αυτή ,ήταν να στερούν από τα παιδιά το φαγητό»!
«Εξαιτίας της στέρησης φαγητού,που πρέπει να διάρκεσε μήνες,η Κίρα κατέληξε αποστεωμένη.Και σύμφωνα με την κατηγορία το ζευγάρι(Γονείς)κλείδωνε την κουζίνα ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να παίρνουν μόνα τους φαγητό.Οι «γονείς»δήλωσαν ένοχοι στις κατηγορίες της κακοποίησης άλλων πέντε παιδιών που βρίσκονταν υπό την προστασία τους,τα οποία επίσης κακοποιούνταν και στερούνταν τροφής!….
Οι καταδίκη επ αόριστον φυλάκιση και πρόκειται να εκτίσει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 7,5 ετών για ανθρωποκτονία της Κίρα ‘Αισάκ,ενώ προηγουμένως αθωώθηκαν από την κατηγορία της δολοφονίας οι εν λόγω «γονείς»‘Αντζελα Γκόρντον.35 ετών και ο πρώην σύντροφός της Τζουνάιντ Αμπουχάμζα,31 ετών!!!…….
Γ!***   Ο μεγαλύτερος,αόρατος εχθρός του σύγχρονου Ελληνα,ο αληθινός του εαυτός….
Καμιά εκτίμηση για την εργασία του.Καμιά για την Κοινωνία του.Καμιά για το περιβάλλον του.Καμιά για την διασκέδασή του….
Παράδειγμα;Οι χειρότερες τηλεοπτικές εκπομπές, στη λίστα της μεγαλύτερης θεαματικότητας!Απολαμβάνει εκπομπές που ΔΕΝ εκτιμά το περιεχόμενό Τους.
Το ίδιο και με την ψήφο του:Ψηφίζει κόμματα για τα οποία πιστεύει ακράδαντα ότι είναι αντιλαϊκά και διαπλεκόμενα.Τον Κλέφτη;Τον κλέφτη!Με τον απατεώνα;Με τον απατεώνα!Έτσι, δεν ψηφίζει για το μέλλον και την προσδοκία, αλλά για την κόντρα,την άρνηση και το τώρα!Να φύγει ο προηγούμενος,να έρθει ο επόμενος.Ψηφίζει να τιμωρήσει,όχι να επιβραβεύσει.’Όχι για την προκοπή του τόπου αλλά, για να βολέψει το παιδί του.Για την άδεια οικοδομής,την αυθαιρεσία,τη μετάθεση,τη δική του ομηρεία!.
Έτσι προσωρινά κερδισμένος.Μακροπρόθεσμα ολότελα ταπεινωμένος.Καμία εκτίμηση για τα κόμματα.Καμία εκτίμηση για τους θεσμούς.Καμία εκτίμηση για τον εαυτό του.Ελεύθερος αλλά διαρκώς αυτοτιμωρημένος…Έτσι πρωταγωνιστής μιας επικών διαστάσεων πορνογραφίας.Γιατί ο ίδιος διάτρητος.Ο ίδιος περιφρονημένος.Ο ίδιος επί της ουσίας  αγράμματος.Ο ίδιος διαρκώς ταπεινωμένος.Ο ίδιος το περιεχόμενο ενός πτυελοδοχείου.Εκεί που φτύνει,εκεί ο ίδιος φυτρώνει!..
Γιατί μονίμως στερημένος!.Χωρίς όραμα!.Χωρίς ελπίδα!.Χωρίς Παιδεία!.Χωρίς κρατική προστασία!.Χωρίς ασφάλεια!.Χωρίς καθημερινή ευαισθησία!.Τι είμαι;Αριθμός: Φορολογικής Δήλωσης,Αστυνομικής Ταυτότητας,Πινακίδας αυτοκινήτου,Πλαστικής κάρτας,Τραπεζικού Δανείου!….
* ΣΧΟΛΙΟ:Ελεύθεροι στα λόγια,Ανάπηροι στη πράξη,Αναπηρία εργασιακή,Αναπηρία Πολιτική,Αναπηρία κοινωνική,Αναπηρία εκπαιδευτική,Αναπηρία αισθηματική,Αναπηρία ερωτική…
Επομένως,κρεοπωλείο η πορνογραφία της Τζούλιας.Ένα κομμάτι κρέας ο ίδιος!….
 Πηγή:Εφημερίδα Το Βήμα 
 Και για την Αντιγραφή
X S ZISSAKIS
GRAFEAS PEZIKOU
http://thema-xronou.blogspot.com
Kavala/gr.14 Marti 2010