Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

8Μαρ

Της Ζωής μου Το Ταξίδι…

-Που το κεφάλι να γυρίσω;και που την οργή,τη σκέψη μου και τη ψυχή να κρύψω;Σαν σε όνειρο στο άπειρο κρατιέμαι με” ένταση” και κουράγιο ζωής!
-Σε ότι επένδυσα κιτρίνισε,ξεθώριασε απ τη νοτιά που άφησε η ανάσα του κόσμου,που παγωμένη θολώνει τη ποιότητα των αισθημάτων και των μηνυμάτων που δεν βρήκαν το στόχο Τους.
                /@/
-Βροντές,κεραυνοί κι’αστραπές μποδίζουν τη στράτα μου και γίνετ’ανυπόφορη η περπατησιά μου στ’ανηφόρι τ’ορίζοντα,και κόλαση φαίνεται στ’απύθμενο βάθος τ’ατέλειωτου ουρανού.
              /@/
-Γκρίζο το χρώμα παρά της άνοιξης την έλευση που αγκομαχεί τελετουργικά στον ερχομό Της,και ακινητοποιείται στη πορεία κάθε μου προσπάθεια,που κόντρα στον άνεμο,απεγνωσμένα επιχειρώ.
             /@/
-Σαδιστικά “χαρμόσυνα” με βασανίζουν και δεν με χαρίζονται απλόχερα με τίποτα,ούτε καν φραστικά με ξεγελούν οι χαρμολύπες που άοσμες κι’ανούσιες με “περισσεύουν”,και άχαρα κι’αδέξια βάναυσα με προκαλούν.
            /@/
-Σε πιο μήκος κύματος να στείλω το μήνυμα ,που συνεχώς αναβάλλω;
Πολλές οι έξοδοι, μα λίγες όμως, μέχρις και ελάχιστες οι οπτικές γωνίες προσέγγισης,στους Κώδικες Πρόσβασης που πρόσφατα, επίμονα  ζητούν  επανεκκίνηση και επανεκτίμηση των προφανώς” λανθασμένων” μου επιλογών και της  γηρασμένης  πλέον, Κουλτούρας μου!….
Καβάλα 8 Μάρτη 2010
Χ.Σ.ΖΗΣΑΚΗΣ
grafeas pezikou
http://thema-xronou.blogspot.com/