Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

1Φεβ

Θερμές Ευχές με Χιουμοριστική Διάθεση και ‘Οχι μόνο…..

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…..
-«‘Ο Φλεβάρης κι’αν φλεβήσει,Καλοκαίρι θα μυρίσει;»
Και μέσα σ’όλα μας προέκυψε και το «Βελούδινο»Διαζύγιο της Κας Μενεγάκη,τρομάρα μας!Κι’όπως έλεγε παλιότερα η καλή μας  η γειτόνισά  η Κυρά Καλλιόπη:»-Δεν μας φτάν’η φτώχεια μας θέλουμε και τον Κομμουνισμό»!Και επειδή η Καλή μέρα,συνήθως απ’το πρωί φαίνεται!  Νωρίς -νωρίς λοιπόν πιάσανε δουλειά  οι πάντα πιστές  στις επάλξεις του καθήκοντος , ερίτιμες Κυρίες των μεσημεριανών εκπομπών στην TV και όχι μόνον…..Ε,ρε γλέντια και ποιος τη χάρη μας,για κάνα δίμηνο και βάλε,δεν θα μείνει τίποτα κρυφό,και κανένα σημείο ανεξιχνίαστο της Προσωπικής Ζωής του επώνυμου αυτού ζευγαριού!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!…Αδέρφια,παρότι συνεχίζεται ακάθεκτη η Αγρανάπαυση των Τρακτέρ….. στις Εθνικές Οδούς της χώρας μας ,και πάμε απ’το κακό στο χειρότερο…..
Και για να δώσουμε  διαφορετικό τόνο και λίγο κουράγιο σ’αυτούς για τους οποίους δεν άρχισε καλά η βδομάδα,ας πούμε και το  ότι..»Εκεί που είσαι ήμουνα,και εκεί που είμαι θάρθεις……..υγεία μόνο να υπάρχει και διάθεση καλή και υπομονή όπως κάνουν και στον ΣΥΡΙΖΑ που  τρέχουν σαν λωλοί και δεν φτάνουν να συμμαζέψουν τ’ασυμμάζευτα…..που πάντα έχουν να επιδείξουν «φρέσκο πράμα» που σπαρταράει από φρεσκάδα!Διότι λόγω εσωστρέφειας προφανώς δεν αφουγκράζονται το τσουνάμι που βρίσκεται καθ’οδόν!…….
Τώρα, νομίζω, για να ξεφύγουμε και λίγο από το……» Γκρίζο»…. ένα ανεκδοτάκι σχετικό με την οικονομία δεν θα μας  κάνει και κακό;Γιαυτό συνεχίζουμε με έμφαση στην κρίση και την εξ αυτής προερχόμενη λιτότητα,όπως π.χ.λέει και ο «σοφός»λαός μας:-«Κρύο-κρύο…. Καιρός για Δύο»..Έτσι λοιπόν,σε κάποια προγαμιαία φάση,Ρωτάει η μάνα την κόρη της και μέλλουσα νύφη:
-Δε μου λες κόρη μου,είναι τουλάχιστο οικονόμος,αυτός ο νέος που σκέφτεσαι να πάρεις;
-Και βέβαια μητέρα!..Φαντάσου,ότι κάθε φορά που πηγαίνουμε στο σαλόνι,σβήνει αμέσως το ηλεκτρικό!!!………. Και……….. έτσι όλα πάνε καλά και κατ’ευχήν!!!
Συνεχίζοντας,λοιπόν τώρα και με την ανοχή Σας,θα γράψω και κάτι επί προσωπικού:
-‘Όταν στην μακρινή  και μακρόσυρτη Εφηβεία μου προσπαθούσα να μετρήσω τ’αστρα ΔΕΝ τα κατάφερνα ποτέ!…
Όταν,μεγάλωσα!… ΔΕΝ είχα το χρόνο,για το μέτρημα!Τώρα…που έχω το χρόνο,όσο και να προσπαθώ ΔΕΝ  καταφέρνω να τα μετράω, σωστά!Το τι φταίει ΔΕΝ είναι της ώρας, μάλλον εν καιρώ  θα αποκαλυφθεί!?…..Φιλιά και Καλημέρες,από μένα για ΟΛΟΥΣ εσάς!!!
ΚΑΒΑΛΑ 1η ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
Χ Σ ΖΗΣΑΚΗΣ
http://thema-xronou.blogspot.com
grafeas pezikou


Υ/Γ:Χίλια ευχαριστώ για την  κατανόηση και την υπομονή Σας,ως και την επιμονή Σας στο να επισκέπτεστε το φτωχικό μου και να με διαβάζετε….