Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

8Ιαν

Γενέθλιος Ημέρα….

Σαν και σήμερα,πριν ακριβώς από  69-εξήντα εννιά(τι νούμερο κι αυτό;)Χρόνια πρωτοαντίκρισα το ΦΩΣ του ΚΟΣΜΟΥ τρομάρα μου,ξεπροβάλλοντας στη ΖΩΗ σαν το πρώτο παιδί επταμελούς οικογένειας, και για να ακριβολογώ, ο πρώτος γιος-γιατί ακολούθησαν άλλοι 4-τέσσερις, μέσα στα δύσκολα χρόνια του Πολέμου, της Κατοχής και του τρισκατάρατου Εμφυλίου…..
Θέλω λοιπόν να Σας τρατάρω (λόγω ημέρας) με ένα παλιό; αλλά καλό «Ανεκδοτάκι» για να διασκεδάσω μαζί Σας και  με χιούμορ  τα εβδομηκοστά γενέθλιά μου.-
                       ///// @@@@/////
‘Ενας Αμερικανός πηγαίνει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό,για να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με το τραίνο!
Βλέπει κάπου εκεί, έξω από το σταθμό,ένα μηχάνημα με την ένδειξη»Ρίξτε ένα δολλάριο στη σχισμή και το μηχάνημα θα σας πεί ποιός είστε!»
Περίεργος καθώς είναι ,ρίχνει το κέρμα,και το μηχάνημα του λέει:
-«Είσαι ο Τζών Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη,λογιστής,ύψος 1,80,βάρος 90 κιλά και θα πάρεις  το τρένο των 2.30 για Σικάγο»
Εντυπωσιάζεται ο Τζών από την ικανότητα του μηχανήματος!Και για να ξεγελάσει το μηχάνημα,τρέχει και αγοράζει ένα ψεύτικο μουστάκι,επιστρέφει και ξαναρίχνει ένα δολλάριο….
-«Είσαι ο Τζών Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη,λογιστής,ύψος 1,80,βάρος 90 κιλά και θα πάρεις τό τρένο των 2.30 για Σικάγο»του λέει πάλι το μηχάνημα!
Μα δεν είναι δυνατόν, φωνάζει αυτός!Και τσαντίζεται ο τύπος που τον πιάνει μανία σώνει και καλά νά ξεγελάσει το μηχάνημα!Τρέχει λοιπόν στις Τουαλέτες και μεταμφιέζεται σε Αραβα!Ξαναπηγαίνει στο μηχάνημα,και πάλι τα ίδια.
-«Είσαι ο Τζών Ντέρεκ,από τη Ν.Υόρκη,λογιστής,ύψος 1,80,βάρος 90 κιλά και θα πάρεις το τρένο  των 2.30 για Σικάγο».Αγανακτισμένος λοιπόν ο τύπος μας  τρέχει και μεταμφιέζεται σε γυναίκα,ρίχνει πάλι το δολάριο και το μηχάνημα του λέει:
-«Είσαι ο Τζών Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη,λογιστής,ύψος 1,80,βάρος 90 κιλά Και με τις βλακείες Σου,έχασες το τραίνο!»……
Και σε άλλα με υγεία!
Χ.Σ.ΖΗΣΑΚΗΣ
Καβάλα 8 ΙΑΝ.2010