Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

2Νοέ

ΒΙΟΣ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣΘα αρχίσω με το τραγούδι του Νεκρού Αδερφού»Δυο γιούς είχες Μαννούλα μου,δυό Δέντρα δυό Ποτάμια»…Για να Δημοσιοποιήσω ένα Ευχάριστο Γεγονός ,που έλαβε χώρα χθές Κυριακή 1η Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην Εκκλησία Τιμίου προδρόμου,στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης,παντρέυτηκε ο Μικρός μου γιός Στέργιος την Καλή του Σοφία σε κατανυχτική ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την εκκλησία (βοηθούσης και της ηλιόλουστης ημέρας)Με Παρουσία και πλήθους Ευχών Πολλών Συγγενών και Αγαπημένων Φίλων!
Συγκινητική και Πληθωρική η παρουσία ΟΛΩΝ και ιδιαίτερα του Ανθρώπου που τον βάφτισε πριν από 34 χρόνια στην Μονή του Αγίου Σύλλα Καβάλας,πολυαγαπημένου και Αδερφικού μου Φίλου Σάκη Π.!
Μετά το Μυστήριο παραβρεθήκαμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στην Αίθουσα Δεξιώσεων
«Ξενία» του Ξενοδοχείου «Elisso» (Ξάνθης) όπου ακολούθησε Τρικούβερτο Γλέντι με Ωραία Ζωντανή Μουσική,εξαιρετικά Φαγητά και εκλεκτά εδέσματα,συνοδευόμενα με Γλυκά καί άφθονο Αλκοόλ!Ο Χορός και το τραγούδι κράτησε ώρες πολλές κατά τις οποίες η χαρά το γέλιο και η διάθεση ήταν ζωγραφισμένα μονίμως στα πρόσωπα των συνδαιτημόνων.
Πρός χάρην των Νεονύμφων και κατ’απαίτησην πολλών αγαπημένων προσώπων,χόρεψα και εγώ -παρά τα προβλήματα υγείας μου-και έκανα το κέφι μου χωρίς σταγόνα οινοπνεύματος-παρά μόνον με νεράκι του Θεού…..
Το «Χαριτωμένο είναι»ότι και τα δυό Αγόρια μας,αν και Βέροι Καβαλιώτες,είναι πλέον οικογενειάρχες και Μόνιμοι Κάτοικοι Ξάνθης Αμφότεροι.’Ετσι είναι αυτά τα πράγματα,δεν καθορίζονται,δεν υποβάλλονται ούτε επιβάλλονται και ΔΕΝ τροποποιούνται κατά το δοκούν,και με καμία Δύναμη!
Ευχόμαστε λοιπόν από Καρδιάς και βάθους ψυχής τα Καλύτερα για ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΑΡΜΟΝΙΑ και βίον Ανέφελο και Ανθόσπαρτο,σε στέρεες βάσεις και πολλούς γλυκούς απογόνους,και όσον αφορά δε την χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει, παρακάμπτεται γιατί πάντα θα νοιώθουμε τόσον κοντά Τους όπως στην χθεσινή Γαμήλια τελετή και στο ζεστό και άψογα οργανωμένο γλέντι τους ,γιατί την σήμερον ημέραν ΔΕΝ υπάρχουν αποστάσεις ΟΤΑΝ υπάρχει η σχέση ψυχής,η δυνατότητα και η διάθεση για συνεύρεση-συνάντηση γλυκών και αγαπημένων προσώπων….
Θα ήταν παράλειψή μου να νη εξάρω την τέλεια εξυπηρέτηση των αρμοδίων εντεταλμένων ανθρώπων,τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα της Αίθουσας και την άψογη Ορχήστρα που μας διασκέδασε…
Θερμά και Ειλικρινή Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ όσα έκαναν για να περάσουμε τόσο ευχάριστα και χαρούμενα,με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την ψυχή μας γιατί εκτός των άλλων και η Ευγένεια τους ως και η προθυμία και η ζεστασία τους ήταν μεσα στα θετικά της εξ’ολοκλήρου πετυχημένης Γαμήλιας Εκδήλωσης!!!
Καλή Βδομάδα,Καλό Μήνα και Πολλές εγκάρδιες ευχές και ευχαριστίες,στους παρευρεθέντες και σάυτούς που από μακρυά με οποιονδήποτε τρόπο μας ευχήθηκαν και βρέθηκαν με την καρδιά τους και το μυαλό τους ,δίπλα μας…..
Με Πολλή Αγάπη και Βαθιά Εκτίμηση
Χιστόδουλος κ Ασπασία Ζησάκη
Καβάλα Νοεμβρίου 2 του 2009