Γραφέας Πεζικού

Ενεργός πολίτης με κουλτούρα Λιμανιού και οχι Σαλονιού!
Πολιτικοποιημένος και ουχί κομματικοποιημένος!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ BLOGGERS

Kατηγορίες

31Αυγ

«Μικροί-Μεγάλοι,στα Καφενεία»…

Πήγαμε σήμερα,μετά το μπάνιο μας στη Καλαμίτσα,σε Καφενείο της Γειτονιάς για ΟΥΖΟ παρέα με τον έγγονο-διάδοχό μου Χριστόδουλο το Νεώτερο,τον οποίο έχω φιλοξενούμενο,από χθές- με τους γονείς του-λόγω βάφτισης της εγγονής του Μικρού μου Αδελφού!!! Και που με την ευκαρία εύχομαι νυφούλα να τη καμαρώσουν,Γονείς ,Παππούδες κ.λ.π….αγαπημένα συγγενικα κ μη πρόσωπα!
Λίγο πρίν μας σερβίρουν η Κύρια ‘Αννα με τον κύριο Γρηγόρη τον Καφετζή,τα Ουζάκια μας …..ακούγεται στο κασετόφωνο CD η εισαγωγή της Μουσικής που μας παραπέμπει ,στο» ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ»…
Ηταν που ήταν μιά» ώρα δύσκολη»…’εγινε ξάφνου δυσκολότερη με το» άκουσμα του τραγουδιού» που συμπτωματικά αρέσει ιδιαίτερα και στον 8χρονο εγγονό μας το Χριστόδουλο Ζησάκη του Στεφάνου και της Κυριακούλας……..
οποίος και μοναδικός είναι και Ακριβές Αντίγραφο,και τιμής ΕΝΕΚΕΝ ποζάρει στη ΦΩΤΟ αγκαλιά μου- στο Ιστολόγιο του Απόμαχου-Παππού……………..Είναι
Ιδιαίτερα όμως γνωστός στη περιοχή (ΑΝ και κάτοικος Ξάνθης),από τα προηγούμενα χρόνια- που μας κάνει την τιμή να συμμετέχουμε στο μεγάλωμά του-αφ’ενός και το άκουσμα του Τραγουδιού «ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ»στο cd του μαγαζιού αφ’ετέρου,Ανέβασαν την Αδρεναλίνη στά ύψη,και τα Πενηνταράκια πήραν τον Ανήφορο,μεσημεριάτικα…..
Ανταμώσαμε Αγαπημένους Φίλους,ξεχαστήκαμε,χαλαρώσαμε….και θυμηθήκαμε πίνωντας -αφου προηγουμένως-γίναμε ΟΛΟΙ μιά παρέα!»‘Μικροί-Μεγάλοι»…ευτυχήσαμε ξαφνικά κι’απρόοπτα-Απρογραμμάτιστα,τέλεια!…και χωρίς στη πορεία- της μεσημεριανής αυτής κατάνυξης-να ξεχάσουμε και τη Νεοφώτιστη που της ευχηθήκαμε από Καρδιάς,να Ζήσει με τ’όνομα ΣΑΝ τα Ψηλά Βουνά,και ν’αντέχει εσαεί ‘οπως το ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ !!!…..
» Κ Α Λ Ο Μ Η Ν Α «
Καβάλα 31 Αυγ.2009
Χ.Σ.ΖΗΣΑΚΗΣ